Byregjering – maktsyke tullebukker

Oslos nye byråd demonstrerer med all mulig tydelighet at de egentlige er noen maktsyke tullebukker. Hvordan?
AP, som normalt sett er et noenlunde fornuftig parti, har alliert seg med et par mikroskopiske tullepartier kun for å overta makta i Oslo kommunestyre. Resultatet av dette er et par hårreisende tøvete uttalelser og beslutninger som det nye byrådet har fattet – eksempelvis dieselforbudet som er helt umulig å håndheve, helomvending om utbygging av ny E18, og stenging av parkeringsplasser og vill vest prising av parkeringsplasser i kommunen.

Som om ikke dette er nok, har disse maktsyke tullebukkene gått til det skritt å kalle seg selv for en byregjering. Det må bety at Oslo nå har en egen regjeringssjef (statsminister) og forskjellige ministere. Spørs om ikke byrådet har feiret seg selv med litt vel mye sprudlevann.. Byregjering – hva tenker de at de kommuniserer om sitt eget selvbilde? Hvor oppblåst må ikke dette selvbildet være for å i det hele tatt vurdere å foreslå noe slikt, om ikke åpne kjeften og faktisk foreslå det, og kjempe det gjennom?
Hvilken funksjon og hvilket oppdrag tror de at de har?
Deres fremste jobb er å tjene Oslos befolkning gjennom å administrere og lede utviklingen av byen. Og hva velger de å bruke tiden sin på?

Maktsyke tullebukker…

Share

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.