Anders Behring Breivik – Hvem?

Hvorfor i allverden skriver avisene om Anders Behring Breivik? Han er i sin fulle rett til å forsøke å bedre sine soningsforhold i fengselet. Men hvorfor får han oppmerksomhet i media?
Hva han sier og ønsker er uinteressant med mindre han får medhold i retten. Jo før han forsvinner inn i glemselen jo bedre. Han vil alltid være en skamplett for samfunnet vårt. En skamplett fordi han er skapt av samfunnet, han er resultatet av holdninger og de politisk korrekte holdningene og meningene. Han ble slik og gjorde det han gjorde fordi han følte seg tiet ihjel – det er samfunnets feil. Vår feil, og det er foreløpig få eller ingen tegn til at vi som samfunn har lært noe.

I dag er Anders Behring Breivik er dømt kriminell. Han har gjennom sine handlinger meldt seg ut av samfunnet – hva han måtte ønske og mene bør være uinteressant inntil han har sonet ferdig, eller i det tilfelle at han får medhold i sine klager.

Share

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.