Radikal islam vs moderat islam og vestlige verdier

Som jeg tidligere skrev i innlegget om muslimske lederes fravær i debattene i våre medier, så må også nevnes fraværet av moderat islam i debattene.

Hvor er de moderate muslimers oppgjør med voldelig radikal islam? – Det er IKKE godt nok å sitte i Norge og se på all volden uten å ta stilling til den. Er man (så uheldig å være) muslim i dag, så må man erkjenne at det kun er 2 sider i denne kampen. Enten er du tilhenger av radikal islam, eller så er du motstander. Det er ingen mellomting. Det finnes ingen nøytrale parter i dette. Enten så støtter man radikal, voldelig islam, eller så støtter man vestens voldelige motangrep. Er man muslim bosatt i vesten, så må man dessverre tone flagg, eller bli antatt å støtte de radikale (vår motstander).

Hvor blir det av den offentlige høyt uttalte fordømmelsen av terroristene i Belgia eller Pakistan fra de siste ukene? Hvis du er muslim i Norge, hvorfor går du ikke i demonstrasjonstog mot radikal islam foran stortinget eller foran moskeen? Hvorfor skriver du ikke i avisene? Hvorfor angir du ikke til politiet de du vet har radikale sympatier eller ønsker å delta i kampen mot våre vestlige verdier?

For å klargjøre mitt syn på dette ytterligere: Du som er muslim i Norge i dag, har det samme valget som enhver nordmann hadde i Norge i 1940-1945. Enten så støtter du nazistene, eller så støtter du de allierte. Det finnes ingen middelvei, og radikal islam i dag er minst like ille som nazismen var.

Dersom du støtter radikal islam, så tier du og forholder deg passiv. Dersom du støtter våre vestlige verdier og sekularisme, så gjør du din borgerplikt!

 

http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/9037.htm

http://www.nrk.no/urix/taliban_—malet-var-a-ramme-kristne-1.12873289

http://farahmand.blogg.no/1459149721_en_krigshandling.html

http://www.thenation.com/article/heres-what-a-man-who-studied-every-suicide-attack-in-the-world-says-about-isiss-motives/

 

Share

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.