AP vil ha flere kjendiser i politikken

http://e24.no/makro-og-politikk/raymond-johansen/johansen-vil-ha-flere-kjente-profiler-paa-valglistene/23753805

Selveste regjeringssjefen av Oslo har innsett at vårt demokratiske system i Norge ikke fungerer spesielt godt. Velgerne har gått grundig lei av at partiene forvalter stemmene de får etter sitt eget forgodtbefinnende, og premierer pamper som har klart å posisjonere seg i partiet, fremfor de engasjerte og visjonære som ønsker  å utfordre det bestående.
Nå vil han ha inn kjendiser som listefyll slik at partiene skal få flere stemmer ved valgene. Stemmene som kommer inn har han fortsatt tenkt at partipampene skal forvalte. Kjendisene skal altså være poster-boys og poster-girls for kjedelige partiveteraner som har mistet evnen til å engasjere velgere med velformulerte og gjennomtenkte forslag om utvikling av vår felles framtid.

Geir Lippestad har tilsynelatende fungert bra for AP i Oslo. Keiser Raymonds utspill gir assosiasjoner om Big Brother Raymond som miljøminister, eller Linni Meister som familieminister eller moteminister i Osloregjeringen etter neste valg. – Nei takk, om du spør meg

Raymond skal ha kred for å åpne debatten om behovet for reform av vårt demokratiske system. Det er mange elementer som bør tas til vurdering, personvalg/direktevalg, utjevningsmandater, straffeansvar, osv..

Share

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.