Manglende vurderingsevne – Luciafeiring avlyst

Rektor ved Mørkvedmarka skole avlyste årets Luciafeiring etter at barnekoret hadde stilt seg opp og bare ventet på å få begynne å synge.

Resultatet ble som man måtte forvente, en masse veldig skuffede og triste elever i tillegg til noen foreldre som hadde tatt seg fri fra arbeid for å se på og støtte barnet sitt under opptredenen.

Arrangementet ble avlyst, etter sigende, fordi enkelte foreldre følte seg såret av at kun jente-elevene fikk være med å synge. Derfor var det kun jentene som hadde vært med å øvet på sangene, og det var kun de som hadde stilt opp. Gutta visste om dette på forhånd. I frykten for å tråkke på noen ømme og hårsåre gutteforeldretær, så valgte skolen å gi jentene et minne for livet.

Rektor får full støtte av FaU (Foreldrenes arbeids Utvalg) ved skolen etter massiv kritikk i media og på sosiale medier. Denne kritikken er selvsagt berettiget. Det var muligens en dårlig vurdering å planlegge sang med kun et jentekor, men å kansellere sangen når hele koret var ferdig oppstilt med tilskuere og alt klart, det er idioti. Hvordan kan en rektor ha så lite integritet at hun velger å ødelegge dagen for alle fordi noen få sutrepaver av noen foreldre har survet litt om «hva med ungen min?». Maken til tullball, og slike ryggradsløse mennesker skal være ansvarlig for å forvalte utdanning og en god del sosial oppdragelse til barna våre? Nei, vet du hva. Gutteforeldrene får være så missfornøyde de bare vil. I år var det jentekor, punktum. Hold kjeft og tål det! Rektor får stå en stund i skammekroken, det forventes at du har bedre vurderingsevne enn som så, og at du ikke bøyer av for litt sutring fra noen fisfornærmede forkjælte sutrepaver som mener det er urettferdig at deres avkom ikke får være med å synge. Tosk!

Share

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.